Pvdw Pieter:In de kleedkamer zongen we ” Dit is de club van rood en geel…”

Vorige week hoorde ik van mijn moeder dat ik aankomende zaterdag pupil van de week mocht zijn. Toen het eenmaal zaterdag was ging ik naar de club en maakte ik kennis met de begeleiders.

Ik ging mee naar de kleedkamer en maakte kennis met heren 1 van Ter Leede. Samen ging we een warming-up doen op het hoofdveld Nadat we de tegenstanders de handen hebben geschud, legde ik de bal op de middenstip en mocht ik de aftrap nemen en het eerste goal maken.

Mijn naam werd omgeroepen en ik mocht de wedstrijd meekijken in de dugout. In de rust nam ik penalty’s en heb ik er 5 gescoord van de 10.

De tweede helft was nog spannend en eindigde met een mooie overwinning voor Ter Leede 4-3. The man of the match was Joey van de Berg van den Berg. Samen gingen wij op de foto.

In de kleedkamer zongen we ” Dit is de club van rood en geel…”. In de bestuurskamer mocht ik op de stoel staan, zo kon ik iedereen goed zien.

Ik kreeg kado’s zoals een tas, dopper, sleutelhanger en een mooie voetbal.
Ik vond het een hele leuke dag. Dank je wel Ter Leede!