Pvdw Quincy: Het was super!!

Afgelopen zaterdag was ik pupil van de week, dat vond ik hartstikke leuk. Ik werd om 13:30 uur opgehaald door Mirjam om naar de bestuurskamer te gaan, daar zaten de scheidsrechter en de grensrechters toen ging ik een rondje voorstellen. Daarna gingen we naar de kleedkamer van het eerste en stelde ik me weer voor, ik ging me daarna omkleden.

????????????????????????????????????

De spelers gingen de warming-up doen en ik mocht meedoen , ik ging samen met Ben van der Lans, Hakan Bayran en Selmo Kurbegovic overpasen en hooghouden. Toen we klaar waren moest ik naar de scheidsrechter toe en liep ik het veld op met hun.

????????????????????????????????????

Ik mocht de aftrap nemen en scoorde. Daarna ging ik bij de reserve spelers op de bank zitten.

????????????????????????????????????

Toen het rust was ging ik penalty’s nemen op Pieter Vis en ik scoorde er 6 van de 10, daarna mocht mijn team(D2) en ik latje trap doen .

????????????????????????????????????

Toen het einde wedstrijd was had Ter Leede met 3-0 gewonnen.Ik ging me toen omkleden en daarna naar de bestuurskamer, daar werden er vragen gesteld aan mij door Ronald Vonk en Nick van der Wiel. Ik kreeg ook nog cadeautjes van Nick.

Ik wil Mirjam, Dion en heel het eerste bedanken.
Het was SUPER!

pvdwquincy

Groetjes
Quincy Blankespoor.