PvdW Rayhana: een mega overwinning

19 oktober jl. was ik pupil. Ik moest mijn melden in de kantine en ben toen meegenomen naar de speelsters.Ik ben aan iedereen voorgesteld, wat zijn de dames van het eerste super aardig!! Ik mocht mee naar de kleedkamer, werd  voorgesteld aan de trainer en mocht bij de tactiek bespreking zijn. Super interessant om mee te maken. Even later gingen de dames inlopen ik mocht mee doen, dat was best pittig. Vervolgens mocht ik de aftrap nemen en scoren bij de tegenstanders en dat vond ik best spannend waardoor het bijna mis ging. Ik heb me na de aftrap vermaakt met de meiden die op de bank zaten. Verder mocht ik mee naar de kleedkamer in de rust en werd ik verwend met een hapje en een drankje. Ik had een voorspelling gedaan van 3-0 voor Ter Leede, alleen mochten daar nog 7 doelpunten bij opgeteld worden, dat was een mega overwinning. Was super trots op de dames, ze hadden hard gewerkt!


Ik mocht 10 penalty’s nemen en daarvan scoorde ik er7, niet verkeerd dus. Ook mocht ik naar de bestuurskamer waar mijn familie, vrienden en mijn trainer Andre welkom waren voor een drankje. Gelukkig was de helft al naar huis anders had het niet gepast. Ik ben daar in het zonnetje gezet en ben super verwend door de trainer en de dames met een goed gevulde Goody bag en alle handtekeningen van de dames. Al met al super mooie dag gehad met iedereen en ik heb nog meer respect gekregen voor de dames en het damesvoetbal! Dank jullie wel allemaal!

Liefs Rayhana