Pvdw Remy: Ik vond het een hele leuke ervaring!

Toen ik bij Ter Leede aankwam, werd ik door Martijn meegenomen naar de kleedkamer van het eerste. Iedereen gaf me een hand en stelde zich voor. Toen mocht ik iemand uitkiezen die mij op het veld hielp. Dat was Youssef. Martijn liet me de fitnessruimte en zo zien. Toen ging ik me omkleden en mocht ik mee het veld op voor een mini-training met Youssef. Daarna moest ik terug naar binnen en ontmoette ik de scheidsrechters. Die gaven me een rode en een gele kaart en een button waar “respect” op stond. Toen mocht ik de wedstrijdbal vasthouden en meenemen naar de middenstip. Daarna moesten we een minuut stilte houden. Toen kreeg ik van alle spelers van Ter Leede en Noordwijk een hand en mocht ik de aftrap doen. Die scoorde ik!

pvdwremy1

Vanuit de dug-out mocht ik de eerste helft bekijken. In de rust mocht ik penalty’s nemen. Van de 10 had ik er 6 gescoord. Daarna ging ik met Martijn overpassen en ik mocht nog een paar keer schieten bij de keeper. Toen kwamen de spelers het veld weer op en ging ik de tweede helft kijken in de dug-out.

pvdwremy5

Toen de wedstrijd afgelopen was, mocht ik op de foto met de “man of the match” (Thomas Arroyo) en ging ik me weer omkleden in de kleedkamer bij het eerste en kreeg ik een shirt met alle namen van de coaches en spelers.

pvdwremy7

Tot slot mocht ik nog naar de business club. Daar heb ik wat gedronken en gebabbeld. Toen zei Martijn dat hij de scheidsrechter Pieter Vink had gezien en gingen we naar hem op zoek. Toen kreeg ik een handtekening van hem op de gele kaart! Peter nam me mee naar voren en zei dat ik op de stoel moest gaan staan. Thomas gaf mij allemaal spullen, zoals een bal, sleutelhanger en diploma, en stelde een paar vragen. Daarna kreeg ik de opstelling van Dion Piket. Daarna gingen we naar huis.

Ik vond het een hele leuke ervaring en ik heb er veel van geleerd; zoals de training van Youssef en de tips die ik kreeg van Martijn over hoe ik moest schieten.

Deze dag ga ik nooit meer vergeten!! 

pvdwremy6