Pvdw Sam: Ik heb altijd al pupil van de week willen worden!

Ik heb altijd al pupil van de week willen worden. Daarom vond ik het heel leuk dat ik eindelijk als pupil van de week ben gekozen.


Ik vond het eerst wel heel spannend, maar ik vond het al snel super leuk.
De jongens in de dug-out waren heel aardig voor me.


Ik vond deze middag vooral gaaf, want normaal kijk je vanaf de zijkant, maar deze keer kon ik ook in de kleedkamer zijn, op het veld voetballen met de wissels en natuurlijk bij het feest zijn na de wedstrijd.
Dat laatste vond ik dan ook het aller leukste!

Super bedankt!
Groetjes Sam

Wij willen graag nog zeggen dat we het ontzettend leuk vonden om te zien hoe goed hij begeleid werd en hoe aardig iedereen voor hem was. Heel bijzonder en leuk om te zien. Sam heeft een top dag gehad.
Vriendelijke groeten Laura en Raymond.