Pvdw Sameh:Ik was erg enthousiast en zenuwachtig tegelijk…

Ik was erg enthousiast en zenuwachtig tegelijk dat ik hoofdtrainer Henk Wisman mocht assisteren bij de wedstrijd DFS.
Na de warming-up betrad ik samen met de scheidsrechter het hoofdveld op de sporthal Roodmolen.

Onder begeleiding van deze man in het zwart ging ik naar de middenstip met de bal vandoor en dribbelde een aantal spelers voorbij en loste een schot, maar helaas deze zat er niet en bij de herhaling ging hij er alsnog in!!
Dit goede voorbeeld deed volgen er gingen er daarna nog 3 goals in. 3-0 stond het tot de zestigste minuut en leek vanuit de dug -out niks aan de hand.

 

Enkele minuten later veranderde de wedstrijd door een rode kaart voor debutant Hoekstra. Er werd een penalty gegeven en die werd goed benut. Vlak daarna scoorde DFS tweede goal. Het werd spannend. Ondanks dat Ter leede met 10 spelers speelde hebben ze hun kansen goed benut en eindigde 4-2.

Ik had me wel verdiept en navraag gedaan wie de tegenstander was en was ervan overtuigd dat Ter leede zaterdag 1 december zou gaan winnen met mij als pupil. Dit was ook niet gebeurd zonder mijn ploeggenoten van JO11-2. En wil de ballenjongens bedanken voor hun inzet. ( Wouter/Safouane/Morris/ Mats) en Mads(oud klasgenoot) en Alex (neef).

Van de 10 penalty’s wist ik er liefst 4 te verzilveren.
Deze onvergetelijke dag werd afgesloten in de bestuurskamer waar ik een bal, een rugzak en een t-shirt met handtekeningen van het hele team in ontvangst mocht nemen.

Ik wil graag de activiteitencommissie en dan in het bijzonder Michiel bedanken voor deze onvergetelijke middag.