PvdW Sara: Het was een gave dag!! 

Toen ik aankwam bij Ter leede mocht ik meteen mee de kleedkamer in van de Dames 1. Ik mocht bij de voorbespreking van de wedstrijd zijn , die ze gingen spelen tegen Rijsburg . Ik kreeg voor de wedstrijd een super leuk t-shirt waarop stond : pupil van de week. Dit mocht ik gelijk aan. Na een flinke warming-up, waarbij ik gedeeltelijk meedeed, gingen we uiteindelijk het veld op om de wedstrijd te spelen. Ik liep naast de scheids en mocht de bal meenemen. 

Net voor de wedstrijd begon, mocht ik samen met Kitty, de aanvoerster van het team , de spelers van de tegenpartij passeren en daarna scoorde ik het eerste doelpunt . Helaas telde dit natuurlijk niet. Tijdens de eerste helft zat ik in de dug-out lekker mn broodje kroket, wat ik had gekregen op te eten. Na de eerste helft, in de rust, gingen we naar de kleedkamer, om de verdere taktiek te bespreken. We begonnnen met een 3-0 voorsprong aan de tweede helft. Na de gewonnen wedstrijd mocht ik 10 penaltyss nemen op de keeper van Ter Leede. Ik scoorde er 7!!!! 

Terwijl de meiden aan het douchen waren ,werd ik naar de bestuurskamer gebracht, daar wachtte mijn vader op mij en kreeg ik een zakje snoep en een patatje!! De meeste teamspelers kwamen na de wedstrijd ook naar de bestuurskamer. Van de coach kreeg ik toen allemaal gave spullen, en een certificaat met een aantal handtekeningen erop!! En (mocht)ik zeggen dat het team tot Woman of the match was gekozen. Ik vond het super leuk en bijzonder om Pupil van de week te zijn. Het was een gave dag!! 

Groetjes Sara