Pvdw Teun: Ik heb een hele leuke middag gehad!!

Zaterdag was ik pupil van de week voor de wedstrijd van Ter Leede / Jong Almeren city FC.
Ik werd opgehaald in de kantine en toen ging ik naar de kleedkamer van de spelers.
Ik ging daar zitten en er was harde muziek. Er kwam een meneer en die gaf me kleding.
Die kleding heb ik aangetrokken en ik moest even wachten.

 

Ik mocht met de spelers mee het veld op om op te warmen.
Ik werd opgehaald door die meneer en ging ik naar een andere kleedkamer waar de scheidsrechters zaten.
De meneer ging weg en ik bleef bij de scheids en grensrechters. Ze gingen mij uitleggen wat ik moest doen.

 

Toen het tijd was gingen we richting het veld en ik mocht de bal pakken en op de middenstip leggen. Dit was erg leuk!
We gingen  in een rij staan en kwamen de tegenstanders langs om een high five te geven. Daarna deed Ter Leede dat. De scheids deed kop of munt met een speler van elk team en Ter Leede had gewonnen en mochten een kant kiezen en de andere ploeg mocht aftrappen. Toen de scheids floot moest ik dribbelen tussen de spelers door van Almere  naar de keeper toe en dan op doel schieten en ik had gescoord.

 

Ik ging naar de duckout toe waar ik bij alle reserve spelers ging zitten  voor  de eerste helft.

 

In de rust mocht ik penalty schieten op de reserve keeper van Ter Leede. Ik had er 5 van de 10 gescoord 1 lat en 1 tegen gehouden en drie erover.

Daarna ging de wedstrijd weer verder. We hebben gewonnen met 1-0. En dat was erg leuk. Na de wedstrijd kwamen we in de kleedkamer en gingen ze met de tafel smijten en herrie maken. Dat was heel gaaf. Ik kreeg een aatje van de spelers.

Ik werd weer opgehaald door een meneer. Die bracht mij naar de bestuurskamer. Daar was het feest want Ter Leede had gewonnen. Toen moest ik op een stoel staan en stelde een meneer me wat vragen en kwam de beste speler van vandaag bij me staan en stelde ook vragen en we hebben een Fortnite dansje gedaan.

Ik kreeg een Ter Leede tas met een bal en andere leuke dingen erin. Ik heb een hele leuke middag gehad.

Groetjes Teun