PvdW vrouwen Noa: super gaaf!

Afgelopen zaterdag was ik pupil van de week, en dat vond ik hartstikke leuk! Om 13:30 uur mocht ik bij de teambespreking zijn en daarna gingen we naar de kleedkamer. Omdat de heren van het eerste ook thuis speelden, speelden de vrouwen op veld 9. Ik mocht meedoen met de warming-up en daarna de aftrap nemen. Het was wel super warm.

Tijdens de wedstrijd mocht ik bij de reservespelers op de bank zitten. Al heel snel werd het 1-0. Helaas duurde het nog even voordat het 2-0 werd.

20160507-pvdwnoa-Dsc_3367

Na afloop van de wedstrijd werd op het veld afscheid genomen van Jill Wilmot en Anne Sophie Bakker. Daarna mocht ik 5 penalties nemen. Ik scoorde er 2.

Na de wedstrijd ging ik met Monica en Daphne in t’ Veld, die woman of the match was, naar de bestuurskamer. Daar was Giovanni Brouwer ook, want die was pupil bij de heren. Samen mochten we bloemen geven aan de mensen achter de bar als dank voor hun werk het afgelopen jaar en gaven we een kado aan Kewall die ook afscheid nam van Ter Leede.

Ik wil alle dames, Wim en Mutiah bedanken voor de super leuke middag! Ook Ronald Vonk en Peter Scheltus bedankt!

20160507-pvdwnoa-Dsc_3254