Quick Boys C6- Ter Leede C3

Billen knijpen

Vandaag ging het richting het vissersdorp met de vele vissersboten Katwijk, en aan het “roer” Interim Coach C.Beelen, onthoudt die naam.
Bart nog steeds geblesseerd, wel van de partij, TOP.
In de thuiswedstrijd hebben wij de tegenstander ruimschoots verslagen, zou dit ons vandaag weer lukken en de interimcoach zijn ongeslagen blazoen laten behouden?
Onze tegenstander heeft verder geen wedstrijd gewonnen, piece of cake, toch?

In ieder geval begon de wedstrijd 35 minuten later, aan de warming-up zou het niet kunnen liggen.
Ter Leede ging voortvarend van start en wat de gasten op de mat legden aan mooi combinatie spel was oogstrelend.
Eigenlijk had Quick Boys niks in de melk te brokkelen.
De ene aanval na de andere brachten onze jongens steeds dichtbij vijandig doel, het wilde alleen in de afwerking nog niet vlotten.
Tsja, dat Quick Boys dan bij ons kan scoren… Joost mag het weten.
Diezelfde Joost zag dat wij er tandje bovenop gooiden en met een mooie loop aktie ging Sjors op de keeper af en maakte het fraai af, hehe, nu kwam alles goed.

Veel pressie op de verdediging van de kattukkers maakte dat die gasten veel fouten begingen.
Maar gelukkig was daar de scheidsrechter van Quick Boys die ze een handje hielp, want ja, eens moesten ze toch wel eens een wedstrijden gaan winnen?
Een slaande beweging van een Quick Boys speler “ontging” deze scheids, en bij navraag in de rust bleek dat hij vond dat onze speler het wel verdiend had.
Wat geef je dan voor een voorbeeld aan spelers, die wij respect voor scheidsrechters en tegenstanders proberen bij te brengen?
Juist, niks, nada, nihil, komma nul.

Een goede aanval smoorde in de 16 door een overtreding, penalty had zo maar gekund.
Levi, koud in het veld, maakte zich los van zijn directe tegenstander en schoot binnen, kijk dat is lekker invallen.
Ondanks de vele beslissingen die in ons nadeel waren, bleven we goed geconcentreerd de bal rondspelen en de vrije ruimte zoeken.

Quick Boys werd even niks in de weg gelegd en tsjakka, weer een goal voor hun, 2-2.
Die wisten ff niet wat hun overkwam en ze kregen zowaar geloof in een goede afloop.
In deze periode werd het ook steeds rommeliger, interim coach Coen moest de .. weer op de I zetten.
Na wat omzettingen kwam er weer voetbal in het spel en Mats schoot heerlijk binnen, 2-3.
Nu doorzetten en ze alle hoop ontnemen, dat werkt het beste.
Duco had dit begrepen en ook hij maakte zijn doelpunt, 2-4 en nu moet het wel gebeurd zijn.
Gaandeweg 2e helft liep het stroef en alles liep in een trechter en op een gegeven moment stonden er 20 spelers in een ruimte van 18 vierkante meter, ga dan maar e’s lekker de combinatie maken.
Daar moeten we toch slimmer in worden, gewoon uit de drukte weg en je staat zo vrij als een vogeltje.

De scheids zag van onze Jip wel een overtreding en die kreeg geel, kost een paar €, maar dan heb je ook wat.
Jip moest met een tijdstraf naar de kant en wij moesten met 10man nog ff volhouden.

Pats, 3-4 en de schrik slaat je echt om het hart.
Hoe is het mogelijk, zo veel beter, zeker 1ste helft en dan geef je het zo uit handen, ik snap het eigenlijk niet.
Met veel hangen en wurgen hebben we deze partij over de streep getrokken maar we kunnen toch veel beter jongens!!
Of komt het omdat we een week niet getraind hebben?
In ieder geval, interim Coach C.Beelen, onthoudt die naam, heeft de punten weer in de pocket.