Quick Boys C9- Ter Leede C4

Nadat Ter Leede 1 vorige week op eigen veld een pak slag had gekregen van Quick Boys, mochten wij in Katwijk optreden om revanche te halen.
Quick Boys had pas één punt gehaald dit seizoen, maar met windkracht acht in de duinen weet je het maar nooit…..
In een rommelige eerste helft kwamen we 0-1 voor, maar na 25 minuten maakten de Boys gelijk. Na een paar goede individuele acties gingen we, verdiend, met een 1-3 voorsprong de rust in.
Omdat we eerder met een sterke rugwind een 1-1 gelijke stand in een 10-1 overwinning hadden weten om te buigen dit seizoen, was de 2e helft er één van overschatting. Er bleef veel onrust aan de bal in alle linies, waardoor passes veelal niet aankwamen en iedereen ver van zijn directe tegenstander af speelde. Gelukkig kon de tegenstander hier geen gebruik van maken en konden we zelfs uitlopen naar 1-7.
Een prima score jongens, maar blijf geconcentreerd spelen en laat zien dat jullie willen winnen!!!