Quick Boys F8 – Ter Leede F5

Ter Leede F5 teamfoto met Dirk Kuijt

Vol goede moed vertrok Ter Leede F5,  met 7 spelers Jip was ziek,  naar sportpark Nieuw Zuid waar ze moesten aantreden tegen Quick Boys F8.

In de kleedkamer een korte wedstrijdbespreking door de coaches Sjoerd & Michiel om de puntjes op de i te zetten. Na twee uitnederlagen zou het wel lekker zijn om de punten mee terug te nemen naar Sassenheim.  Voor de wedstrijd begon even snel een teamfoto samen met Dirk Kuijt, die Ter Leede succes wenste met de wedstrijd. Wat een week voor Dirk Kuijt scoren tegen FC Utrecht tegen AZ tegen Cambuur en als klap op de vuurpijl op de foto met Ter Leede F5. Quick Boys speelde in het rood, reden was dat de speler met “De Wastas” ziek bleek te zijn. Ter Leede begon goed, al snel een schot van Tijn tegen de paal en een schot van Finn net naast. Uit een van de eerste eigen aanvallen scoorde Quick Boys 1-0. Voor keeper Chiel  was er geen redde aan. Menno liep weer veel meters van voor naar achter en vice versa , Stein pakte ballen af, Finn maakte een mooie sliding en Timo draaide de tegenstanders dol. De tanks waren deze week teruggekeerd in het Nederlandse leger en Geus deed dan ook zijn bijnaam van het vorige seizoen “De Tank” eer aan. Nadat Timo twee spelers passeerde kon Tijn de 1-1 scoren.  Niet veel later kon Menno op fraaie wijze de 1-2 op het scorebord brengen. Chiel redde nog een keer knap op een afstandsschot. Tijn zorgde voor de 1-3 ruststand na een rush vanaf eigenhelft. De 2de helft ging Finn keepen en Chiel voetballen. De doelman van Quick Boys redde een aantal maal goed tot dat  Tijn een voorzet vanaf de rechterflank gaf en de bal door Timo in het doel werd geschoten 1-4. Na Twee doelpunten van Tijn liep de score op tot 1-6. Quick Boys had ook nog een aantal aanvallen in petto. En na een streep van een schot, Finn was deze keer kansloos, kwam de einduitslag 2-6 tot stand. De Oscar deze week gaat naar de scheidsrechter die de wedstrijd goed en relaxed leidde. De Golden Raspberry gaat deze week naar de ambtenaar  die aan uw verslaggever tijdens de wedstrijd een parkeerbon gaf, wegens het niet betalen van parkeerbelasting. A.s. zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen VVSB F5.

Ter Leede en VVSB staan exact gelijk op de ranglijst . Deze week dus goed trainen en zaterdag de juiste teamspirit tonen. Want winnen doe je met z’n allen.