Quick Boys JO17-4  – Ter Leede JO17-4 Teamfoto van Ter Leede

Quick Boys JO17-4  – Ter Leede JO17-4  eindstand  8 – 1

We begonnen deze zaterdag goed, want iedereen op tijd present. Dat was maar goed ook, want op de valreep bleek, dat wij op de teamfoto mochten. Zonnig weer, haren in de krul en glimlach  – dus dat moet gelukt zijn. De rit naar de kust bleek toch lastig, want door drukte file rijden – dat is dan weer nadeel van dit mooie weer. Jeremy en Jasper waren daar al, zodat we met 12 man de strijd aan moesten. Jesse kon nog niet spelen, maar pakte gelukkig de vlag op, top. Over de 1e helft kunnen we kort zijn; we speelden ongeïnspireerd, waren te lief, te naïef en niet bereid 100% te geven en onze katwijkse tegenstander wist hier wel raad mee. Natuurlijk had Lucas nog aantal goede reddingen en bleef Jeremy eigenlijk als enige echt overeind, maar de ruststand 6 – 0 was tekenend. Gelukkig toonden de jongens in de 2e helft veerkracht en karakter, kreeg Jeremy de tegenstander zelfs letterlijk op de knieen en maakten wij uit een prachtige aanval; Fabian naar Jasper, de afgemeten pass op Koen, die op volle snelheid mooi controleerde en de bal binnen prikte, onze enige goal. Maar die mocht er dan ook zijn. Dat QB in deze helft er maar 2 maakte, geeft aan, dat onze mannen toch echt uit ander vaatje tapten en dat stemt tevreden, maar betekent ook, dat we onze wedstrijden anders moeten beginnen. Daar gaan we a.s. woensdagavond dan meteen maar mee starten.