Rabo Clubsupport

Onder de naam “Rabo Clubsupport”, voorheen de Rabo Clubkas Campagne, keert de Rabobank een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen.
De Rabo-leden bepalen middels een stemming (ieder lid heeft 5 stemmen) waar een evenredig deel van de beschikbare gelden naar toe gaan.
Ter leede heeft zich ook dit jaar weer aangemeld als deelnemende vereniging. De opbrengst van de actie zal worden besteed aan het versneld vervangen van de “klassieke” verlichting in de kleedkamers door LED, inclusief bewegingsmelders.
Ben jij al lid van de Rabobank en stem je mee?
Alle Rabo-rekeninghouders kunnen zich aanmelden als lid van de coöperatieve vereniging Rabobank. Het kost je niets, er zitten geen verplichtingen aan, maar je mag dan wel meebeslissen over waar het geld naar toe gaat.
Dus, als je dit jaar nog mee wilt beslissen over de verdeling van het beschikbare geld (je kunt stemmen vanaf 27 september a.s.) registreer je dan voor 20 september als lid.
Via de speciale Rabo Clubsupport website kun je dat zelf regelen. Even binnenstappen bij je eigen Rabo-kantoor kan ook.

PS
Degenen die zich in het verleden al hebben aangemeld als Rabo-lid hoeven dat niet nog een keer te doen. Zij krijgen via de post automatisch bericht omtrent de stemming.