Rabobank Clubkas Campagne: sneller internet en WiFi!

Jaarlijks organiseert de Rabobank Bollenstreek de Clubkas Campagne waarbij de leden van de bank beslissen welke aangemelde stichtingen en verenigingen een donatie krijgen uit de beschikbare campagnekas.
Zo heeft Ter Leede vorig jaar ruim € 450,- ontvangen voor de inmiddels gestarte verbouwing van de jeugdbestuurskamer.
Dit jaar willen we geld inzamelen om onze Internet/WiFi verbinding verbeteren.
Omdat Ter Leede aan het eind van een lijn zit is onze Internet/WiFi snelheid en capaciteit beperkt.
Verbeteringen zijn wel mogelijk, maar dan moeten we denken aan een straalverbinding of aan een eigen glasverbinding, dure oplossingen derhalve.
Wanneer er veel Rabo-leden op Ter Leede stemmen kan dat ons een eind op weg helpen.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van Rabobank Bollenstreek ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 3 oktober tot en met 16 oktober brengen zij via www.rabobank.nl/bollenstreek hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Bollenstreek mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2018 lid worden en volgend jaar ook meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de RABO-website www.rabobank.nl/bollenstreek, onder het kopje ‘Leden‘.

LET OP !!! Stemmen kan tot en met 16 oktober a.s.