RCL  JO17-6  –  Ter Leede JO17-4 De eerste 20 minuten verliepen als altijd  –  desastreus

RCL  JO17-6  –  Ter Leede JO17-4  einstand  4 – 1

Deze keer alle sokken en schoenen bij ons, al deed Jesse nog een goede poging om de shirts te vergeten. Het enige dat we niet hadden waren wisselspelers, gelukkig was Duco er wel – ik vond je echt goed man – en lukte het Roy om de wedstrijd volledig uit te spelen, ondanks een zware week. Jeremy nog geblesseerd en Milan bij JO17-3, maar wij hadden Pascal er wel weer bij. Zonder wissels mocht ik deze week vaandelzwaaier zijn, dus wat minder accuraat met de gebeurtenissen. De eerste 20 minuten verliepen als altijd  –  desastreus en 2 – 0 achter. Het lukt ons maar niet om scherp aan de start te verschijnen. Daarna pakten we meer het initiatief en kreeg met name Mats een paar goede kansen, maar zijn pegels werden allemaal gekeerd door hun keeper. Toch had ook hij op 1 poging van Mats, na een prima pass van Joris, geen antwoord, zodat we uiteindelijk met 3 – 1 gingen rusten. Ja, ook RCL had nog eenmaal het net gevonden. Toch speelden wij niet zo slecht, Roy probeerde druk te zetten op de tegenstander door voor de verdediging te opereren en daardoor kreeg hun snelle spits veel ruimte achter onze verdediging, maar dat zijn keuzes en soms lukt het , en soms net niet. Dat bleek na rust met Roy op middenveld en Duco als laatste man. Hij koos voor dezelfde rol en nu pakte dat fantastisch uit, we hadden voortdurend het overwicht op het middenveld, Fabian, Derek en LucasV. waren samen met LucasM. ongenaakbaar  in de verdediging en waar Koen als aanspeelpunt in de spits excelleerde, Joris met afwisseling en veel dreiging aanwezig was, was het Pascal die de show stal  met onnavolgbare acties. Een plaag voor de verdediger en jammer dat hij zichzelf niet kon belonen met een welverdiende goal. De ene combinatie was nog mooier dan de andere en kans op kans kregen we, terwijl we eigenlijk niets weg  gaven, behalve dan op 1 momentje na, 4 – 1. Ik heb maar zelden een wedstrijd meegemaakt waarbij de einduitslag niet de lading dekte, maar dit was er een. Zestig minuten lang domineren, waarbij er de tweede helft werkelijk  zeer goed werd gespeeld en ook iedereen echt mee deed. Wilskracht en doorzettingsvermogen, maar ook voetballen met het hoofd en de bal van voet naar voet. Het is dan jammer dat er verloren wordt, maar ik kan niet zeggen, dat ik met dat gevoel van het veld ben gestapt. Ik heb genoten mannen, dankjulliewel.  We gaan het zaterdag nog eens over doen, toch?