Rensie Flex nieuwe partner voor de komende 3 jaar

Per ingaande van het nieuwe seizoen vinden wij het leuk te delen dat Rensie Flex voor 3 jaar de samenwerking aangaat met Ter Leede. Dit betreft nu het sponsorschap voor de website en narrow casting op de TV.

Rensie Flex is hét regionale arbeidsbemiddelingsbureau voor alle talenten. Mogelijk hebben velen van jullie al gebruik gemaakt van hun diensten en voor anderen zal dit de eerste kennismaking met het bedrijf zijn.

Zij zijn een ervaren, professionele organisatie en bieden als geen ander persoonlijke service en begeleiding aan zowel medewerkers als opdrachtgevers.

Rensie Flex helpt bedrijven bij het vervullen van hun personeelsvraagstukken en de kandidaten bij het vinden van hun droombaan. Hierbij werken zij zowel op uitzend- en detacheringsbasis als middels werving & selectie.

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever en de motivatie en competenties van de kandidaat, gaan zij op zoek naar de beste match. Daarbij wordt rekening gehouden met de ambities van het talent en de doorgroeimogelijkheden binnen de functie.
Zij geloven dat hun medewerkers groeien door ervaring op te doen bij de mooie bedrijven in onze regio.

Op zoek naar de juiste medewerker? Of op zoek naar een passende baan? Neem dan direct contact op. Rensie Flex helpt jullie met alle plezier!

Rensie Flex maakt werk van talent!

Jurriaan en Tess bedankt en succes met de organisatie de komende maanden.

Voor informatie of direct hulp bij personeelsvraagstukken:

Dorpsstraat 35 – 2211 GA Noordwijkerhout
0252 200020 – info@rensieflex.nlwww.rensieflex.nl