Rijnsburg F1 -Ter Leede F1

Vandaag speelden we weer tegen Rijnsburg, een gelijkwaardige ploeg waar we dit seizoen al twee keer tegen gelijkspeelden. Om uit de onderste regionen weg te komen moest er vandaag gewonnen worden. Rijnsburg begon fel aan de wedstrijd en had het meeste balbezit. Ze kregen ook de eerste kansen maar Olivier stond paraat. Geleidelijk kwamen we beter in de wedstrijd en doken we zo af en toe ook op voor het doel van Rijnsburg.  Toch was het Rijnsburg dat op voorsprong kwam, na een snelle counter werd het 1-0. We bleven goed voetballen en konden onder de druk vandaan komen. Nijs, Thijs en Justin stonden goed en gaven niet veel meer weg. Voorin waren Achraf, Nick en Mads een paar keer dicht bij de gelijkmaker. Die viel vlak voor rust Nick legde een corner pan klaar voor Mads, die de 1-1 binnenkopte.

De tweede helft zouden we op dezelfde voet verder gaan, maar nog feller.

Toch pakte dat anders uit, binnen twee minuten stonden we weer achter. We zetten de schouders er onder,  en Lenn schoot de bal tegen een hand, penalty. Mads had hier geen moeite mee 2-2. Daarna nam de F1 vakantie, er werd niet meer kort gedekt, niet meer meegelopen,  niet meer over gespeeld en niet meer samen gewerkt. Rijnsburg profiteerde hier dankbaar van en het regende doelpunten. We mochten blij zijn dat het maar 7-2 werd. Vandaag was er een groot contrast, de instelling die ons op het easter open toernooi zover bracht was vandaag vervangen door gelatenheid en gemakzucht. Dosr wist te winnen en nu staan we laatste, dit kunnen we volgende week rechtzetten.  Dan spelen we tegen Dosr  en zullen we alles uit de kast moeten halen om de zeperd van vandaag weg te spelen.