Rijnsburgse Boys E5- Ter Leede E6 3-0 (1-0)

Het was weer vroeg vanmorgen dat de E6-kanjers en hun ouders verzamelden bij Ter Leede om gezamenlijk naar Rijnsburgse Boys te rijden. Gelukkig hadden de ouders daar meer last van dan de jongens, want die stonden alweer te popelen om hun kunsten te vertonen op het veld. Toen de wedstrijd begon bleek het al snel een gelijke tegenstander te zijn, wat een mooie pot op zou moeten leveren. En dat was het ook, zeker de eerste helft. Ondanks verscheidene doelpogingen van Ter Leede, kregen we de bal niet tussen de latten. Ter Leede was de eerste helft sterker, maar het waren de Rijnsburgse Boys die scoorden. Met een stand van 1-0 werd de rust ingezet.

Tot zover nog niets aan de hand, want het leek er sterk op dat we de gelijkmaker of zelfs het winnende punt nog wel zouden maken. Helaas, niets bleek minder waar. Ondanks goede inzet van de jongens kwamen we niet tot scoren. Rijnsburgse Boys bleken er beter in te zijn de bal over de lijn te krijgen (vooral de zijlijn) en scoorden nog tweemaal. Eindstand: 3-0.

Volgens mij had er meer in gezeten, jongens! (Wat kost een beetje goed scorende spits tegenwoordig? Ik bied 10 snickers!) Ondanks een scheids (zeg trainer van de tegenstanders) die het kennelijk nodig vond zeer aparte taal uit te slaan tegen een van onze spelers, was het toch weer een gezellige ochtend. Ik verwacht veel van volgende week!