Rijnvogels E3 – Ter Leede E6

Rijnvogels E3 – Ter Leede E6 1-4

Onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar was de tegenstander van onze laatste
wedstrijd van 2015 die wij thuis afsloten met een 4-1 overwinning, dus eigenlijk
een echte revanche voor Rijnvogels, maar voor juist een duidelijke waarschuwing
vooraf, plus de gedachte dat wij het nieuwe jaar met een overwinning wilden
starten waren de ingrediënten voor een zeer gemotiveerd Ter Leede.
Het veldspel van onze jongens was zeer goed verzorgd, er werd verdedigt naar de
helft van het veld wat resulteerde op druk op het doelgebied van Rijnvogels.
Wij kregen dan ook diverse kleine kansjes en dat moest gaan leiden tot de 0-1.
En die viel dan ook op aan geven van Timo scoorde Max Corsten zeer beheerst
en met overtuiging de treffer die wij verdiende, enof het Max zoveel vertrouwen of
dat het de PRIKKEL was weet ik niet maar wel dat Max een zeer goede wedstrijd speelde.
Nog voor de rust kwamen wij op 2-0, een aanval die opgezet werd vanaf de rechterzijde
van Stijn via Joost, Pieter en wederom Stijn die van achter helemaal mee was gegaan, en
het perfect afmaakte goed gewerkt Stijn!!!!
Rust 0-2
Er hoefde niet zoveel bijgepraat te worden het ging goed zo we hadden de tegenstander
echt in de tang.
De tweede helft liet hetzelfde beeld zien als de eerste helft, met uitzondering van de 7″
minuut van die tweede helft, uit een hoekschop kwam eigenlijk uit het niets het tegen-
doelpunt bij ons binnenrollen, de bal werd licht getoucheerd waardoor de bal u raad
het al binnenrolde 1-2 dus.
Dit was voor ons team aanleiding om er maar een schepje op te doen zij lieten even zien
dat de trainingen hun vruchten gaan afwerpen, wat een inzet!!!
Aan val op aanval in de richting van het vijandelijk doel, de snelheid van Max werd optimaal
uitgebuit, wat resulteerde uiteindelijk in 1-3, afgeslagen bal werd door Gijs ineens op
de slof genomen om trillend tegen het net tot stilstand te komen.
Vrij snel hierna viel de beslissing van deze door onze jongens optimaal gecontroleerde