Rijnvogels F1 – Ter Leede F1

Vandaag hadden we een uitwedstrijd in Katwijk op de kooltuin, Rijnvogels had al zes punten dus om in de buurt te komen was winst noodzakelijk. Er stond vandaag weer een stevige wind, en de eerste helft hadden we die tegen. De eerste helft ging redelijk vrij op. Vandaag begon Achraf in de aanval, Nijs, Thijs en Justin stonden in de verdediging, en gaven weinig weg. Sporadisch kwamen de aanvallers door de verdediging heen, en als ze het al lukte stond Olivier in de weg.
We kregen kleine kansen via Achraf en Mads, maar een doelpunt zat er niet in.
Met de rust was het nog 0-0 en dat was een juiste afspiegeling van de wedstrijd.
De tweede helft hadden we meer voordeel van de wind en zouden we op jacht gaan naar een doelpunt. Achraf ging weer laatste man spelen en Nick en Lenn speelden in de aanval. We begonnen nog redelijk, maar langzaam kreeg Rijnvogels de overhand. We waren net wat te lief en lieten ons de kaas van het brood eten. Rijnvogels was wel fel en won alle duels. Een paar keer lag Olivier nog in de weg maar uiteindelijk was hij kansloos 1-0. Rijnvogels bleef de betere ploeg en het lukte maar niet om in de buurt van het doel te komen. Uiteindelijk was het Mads die op karakter doorging en de gelijkmaker binnenschoot. Zo speelden we toch nog gelijk en hielden we een punt over aan deze wedstrijd. Belangrijk voor de volgende wedstrijd is felheid, als we dat kunnen opbrengen komen we weer verder.