RKAVV C4 – Ter Leede C4

Als mede-koploper begonnen we aan de uitwedstrijd tegen RKAVV. Vanwege de harde wind werd er besloten om eerst met tegenwind een poging te wagen de tent dicht te houden, om vervolgens in de tweede helft genadeloos toe te slaan.
Ondanks een rommelige eerste 10 minuten lukte het eerste deel van deze tactiek heel aardig en kregen we door goed samenspel (klasse mannen!) steeds meer grip op de wedstrijd, waardoor er een aantal aardige mogelijkheden gecreëerd werd.
De keeper van RKAVV was echter, helaas voor ons, van uitzonderlijke klasse en hield met een aantal miraculeuze reddingen zijn doel schoon.
In de tweede helft traden we aan met 4 verse troepen, maar ook met de wind in de rug slaagden we er, ondanks een paar beste kansen, niet in de bal in het netje te krijgen. Ondanks het feit dat Blue geblesseerd uitviel en Pieter-Bas de taak van doelverdediger overnam, kreeg ook de tegenstander de bal niet over de doellijn en bleef het zoals we begonnen: 0-0. Hiermee mocht RKAVV het meest tevreden zijn, met dank aan hun keeper.
Omdat van Nispen niet speelde, staan wij nu bovenaan met 7 uit 3! In de kleedkamer werd, net als vorige week, luidkeels gezongen vanwege een verjaardag. Dit keer was Timo aan de beurt.
Volgende week weer op vreemde bodem, uit naar Quick Boys!