Rob Nelemans krijgt gouden speld met diamant

Op de Algemene ledenvergadering heeft Rob Nelemans uit handen van voorzitter Kees de Lange de gouden speld met diamant ontvangen. Op de ALV in mei 2016 kreeg Rob uit handen van Ronald Vonk al de gouden speld voor zijn enorme inzet voor Ter Leede. Nu heeft de ALV hem de gouden speld met diamant toegekend. Rob heeft na 2016 nog in het bestuur gezeten. Nu alweer enkele jaren geleden heeft hij afstand gedaan van zijn bestuursfunctie, omdat hij rustiger aan wilde doen. Echter op de achtergrond is hij ongelofelijk actief, betrokken en belangrijk gebleven voor de vereniging. Eigenlijk is hij niet minder gaan doen dan toen hij nog in het bestuur zat. Wat hem siert hierbij is zijn enorme inzet en vooral zijn bescheidenheid. Hij vond zelf eigenlijk dat hij de speld met diamant eigenlijk niet verdiende. Wij hebben echt een andere mening.

Rob zet zich nu al ruim 26 jaar in voor de vereniging en heeft een indrukwekkende lijst van functies vervuld. Hij is ooit begonnen als leider van een jeugdteam waar zijn zoon in speelde. Daarna heeft hij jarenlang de voetbal vakantieweek georganiseerd, was hij jarenlang penningmeester/secretaris van het jeugdbestuur, tweede secretaris/penningmeester van het hoofdbestuur, deed hij de ledenadministratie, was hij barmedewerker en is hij nog ongeveer een half jaar penningmeester van de vereniging geweest.

Rob is een voorbeeld voor alle leden en vrijwilligers die betrokken zijn bij de vereniging. Hij heeft de diamant in zijn gouden speld dan ook meer dan verdiend.