Rosa van Gool naar AJAX-Beloften!

Rosa van Gool zal per ingang van het nieuwe voetbalseizoen uitkomen voor het Beloftenteam van de AJAX-Vrouwen!

Ook Rosa is één van die talenten die al op jonge leeftijd begon in de Ukken olv Jaap Schaap. In het gemengde voetbal tussen de jongens, samen met haar hartsvriendin Noa Vonk, is Rosa ieder voetbalseizoen op zoek gegaan naar meer en meer uitdaging. Nu op 15-jarige leeftijd de jeugdopleiding van Ter Leede ontgroeid en een geweldige nieuwe uitdaging aangaande bij AJAX!

Haar voetbaltalent bleef niet alleen bij Ter Leede onopgemerkt. Ook de KNVB had het talent al op jonge leeftijd gezien en naast de trainingen en wedstrijden bij Ter Leede heeft Rosa inmiddels ook al heel Nederland gezien wat betreft al die mooie en leerzame KNVB-activiteiten. Kers op de taart is natuurlijk scorend als aanvoerder zijnde je debuut maken in het Nederlands Elftal Meisjes onder 15 zoals Rosa 21 mei jl. deed.

Komend weekend staan er voor Rosa nog 2 mooie interlands op het programma met Ned.Elftal MO15 tegen de USA. Vrijdag 14 en Zondag 16 juni worden de interlands gespeeld in Schalkhaar.

Wij zijn trots dat Rosa, na Bo Vonk, Lizzy Mastemaker en Anne Sellies, de jeugd van Ter Leede gaat verlaten en de uitdaging bij de vrouwentak van een BVO aan mag gaan.

Heel veel succes Rosa, maak ook hier weer een fantastisch avontuur van!

Tags: