Samenwerken

Samen uit, samen thuis.

De beide accommodatieploegen van RKVV Teylingen en v.v. Ter Leede zijn dagelijks bezig met allerlei klussen, om het sportpark zo goed mogelijk te onderhouden.

Zowel op gebied van gras en groen als ook op allerlei andere technische gebieden. Maar de laatste periode vanaf ca het coronatijdperk, was de samenwerking op dit gebied wat verwaterd en dat is natuurlijk niet verstandig en niet efficiënt. Vooral niet in een periode waarin het aantal vrijwilligers afneemt.

Vandaar dat we eind vorig jaar opnieuw de koppen bij elkaar hebben gestoken om de samenwerking weer nieuw leven in te blazen.

Er is nu 1 gezamenlijke klussenlijst opgesteld, waarbij tijdens een kort regelmatig overleg de taken worden verdeeld m.b.t Wie doen (samen) Wat en Wanneer.

Zo zijn onlangs Samen in onderling goede sfeer de reclameborden op de tribune weer op orde gebracht. Door een groep vrijwilligers die zeker ook niet meer de jongsten zijn.

Veel respect verdienen zij dus sowieso, zoals het onderste reclamebord al aangeeft.

Maar er zijn nog heel veel klusjes te doen, nu en in de toekomst, dat houdt nooit op.

Het idee leeft nu om afgebakende klusjes te publiceren en vragen aan teams/leden om een klus te adopteren. Dit willen we zeker verder uitwerken, is echt nodig om het totale complex netjes en up to date en representatief te houden op een financieel verantwoorde manier.

De gezamenlijke accommodatiemedewerkers