Schitterend doelpunt Bok bezorgt Ter Leede punt in Bollenstreekderby – samenvatting Omroep West

Dankzij een schitterend afstandsschot van Jeffrey Bok heeft Ter Leede in eigen huis gelijkgespeeld tegen FC Lisse. De uitploeg kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong. In de tweede helft trok Bok met een mooie pegel de score gelijk en bepaalde hij de eindstand op 1-1.

In de burenruzie tussen Ter Leede en FC Lisse was goed voetbal niet mogelijk door wind. Na twintig minuten zagen de toeschouwers dan ook pas de eerste doelpoging. Die poging kwam van een Sassenheimse voet. Het was echter Lisse dat op voorsprong kwam in het eerste bedrijf. Ongeveer tien minuten voor rust haalde Kubilay Köylü de trekker over. Zijn 0-1 was tevens de ruststand.

In een redelijke tamme tweede helft gebeurde er weinig in Sassenheim. Totdat Jeffrey Bok na ongeveer 65 minuten besloot om eens uit te halen. Zijn inzet vloog de kruising in. In het vervolg van het duel bleef het wel spannend, maar vielen er geen doelpunten. Daardoor hadden beide Bollenstreekclubs na negentig minuten een punt