Schrijer Horeca en catering: De nieuwe buffetsponsor van onze Businessclub

Robin Schrijer (rechts op de foto) is het laatste jaar behoorlijk aan zijn horeca imperium aan het bouwen want naast catering heeft hij ook nog andere horeca gerelateerde bedrijven. Schrijer concentreert zich op zijn grote liefdes:

I Take Beer

De ondernemer heeft een gevoel voor zelfspot, want de mobiele biertap wordt verhuurd onder de naam ‘ITB’: ,,Dat staat voor ‘I Take Beer’,’’ lacht Schrijer. De tappen hebben een luxe uitstraling, verhogen de feestvreugde en vormen het middelpunt van ieder straatfeest, evenement of buurtfeest. Zowel particulieren als zakelijke ondernemers kunnen deze biertappen huren.

De Dwarsdrijver

Het Dwarsdrijver bier wordt nu al verkocht in de Duin- en Bollenstreek, maar ook in Den Haag. Sinds kort is dit bier ook op fust verkrijgbaar.

Frost Trading

Met Frost Trading levert de ondernemer exclusieve wijnen zoals bijvoorbeeld Wine of Fire en een chocolade wijn.

Schrijer Catering

Het Cateringbedrijf Schrijer Food- en Facility’s maakt uw gelegenheid onvergetelijk. Of het nu gaat om een groot of klein buffet, luxe lunch tijdens uw pauze, een opening van een bedrijf, receptie, bruiloft of complete barbecue. Wij denken graag met u mee!

Schrijer Horeca

Maar waar Schrijer echt mee aan de weg aan het timmeren is, is Groothandel Schrijer Horeca: de leverancier van wijn, bier, cola en sterke drank. In het nieuwe pand staat een grote voorraad van de landelijk en internationaal bekende merken. Wijnspeciaalzaken, restaurants, cafés, brasseries en lunchrooms weten Schrijer al te vinden. En dat is niet zo gek, want hij kan door de lage overheadkosten zijn producten ,,24/7 voor een zéér aantrekkelijke prijs aanbieden. Als je mij ‘s middags belt, staat je bestelling ‘s avonds op de locatie in de hele regio.’’

 

Schrijer, Vennestraat 4a, 2161 LE Lisse, 06 5262 2177 of robin@schrijerhoreca.nl

 

Tot  slot willen wij onze buffetsponsor Ristorante Da Noi hartelijk bedanken voor hun sponsoring de afgelopen twee jaar.

Wij wensen hen veel succes voor de toekomst, nog even hun adresgegevens voor het geval u het heerlijke Italiaanse eten mist, kunt u gelukkig altijd reserveren in hun restaurant  in Sassenheim:

Ristorante Da Noi, Hoofdstraat 167a, 2171 BB Sassenheim, 0252-752688 of info@ristorante-danoi.nl

www.ristorante-danoi.nl