Seizoen voor de Ter Leede heren selectie liep in juni nog door!

Het lange seizoen voor Ter Leede duurde voor een groot gedeelte van de A-selectie nog iets langer want in de maand juni zijn er in 3 weekeinden filmopnames gemaakt voor de speelfilm Catacombe.

Deze film gaat over matchfixing en wordt met realistische voetbal-scenes gemaakt.

Voor deze scenes zijn dus spelers nodig die als “acteurs” in de film te zien zijn. In maart zijn er door de New Amsterdam Filmcompany proefopnames gemaakt bij een zestal voetbalverenigingen in het westen van het land. Ter Leede was een van die geselecteerde verenigingen. Op basis van deze proefopnames was men erg gecharmeerd van Ter Leede en heeft men er voor gekozen om een groot gedeelte van de spelers van Ter Leede te selecteren. De basis van FC Barkas wordt dus gevormd door spelers van Ter Leede, aangevuld met spelers van de andere bezochte verenigingen. Overige acteurs in de film zijn; Rapper Willem de Bruin (speler), Bjorn van der Doelen (Trainer/coach) en Glenn Helder (assistent Trainer/coach).

Donderdag 8 juni was de filmcrew van de New-Amsterdam-Filmcompany met de acteurs bij Ter Leede om kennis te maken en voor een proeftraining/repetitie.  In de maand juni zijn er al op drie locaties filmopnames gemaakt in en bij de stadions van FC Antwerp, FC Volendam en Excelsior Rotterdam. In september en oktober worden de laatste opnames op het veld van Excelsior Rotterdam gemaakt.

Uiteindelijk zal de film begin 2018 worden gelanceerd, wij zien nu al uit naar de premiere!