Selectie nieuws #13 Benjamin van Aken ook volgend seizoen lid van de selectie :

Benjamin van Aken is de volgende speler uit de eigen opleiding die zijn verblijf bij Ter Leede heeft verlengd. Benjamin heeft de ambitie om een vaste waarde te worden in het eerste elftal. Wij hopen dat hij na zijn revalidatie, zijn focus volledig kan storten op het veroveren van geambieerde basis plaats. Maar voor nu is het eerst fit worden. Wij zijn in elk geval verheugd dat ook Benjamin het signaal geeft dat “eigen spelers” de kans kunnen grijpen in de selectie. Hij is zich zeer bewust dat hierbij zijn intrinsieke motivatie een zeer belangrijke graadmeter is om dat doel te bereiken.
Wij wensen Benjamin heel veel succes bij het bereiken van zijn sportieve doelstellingen.

Voorwaarts Ter Leede

 

Blijft: Benjamin v Aken, Martijn Wooter, Mike van den Steenhoven, Tomas Arroyo, Luc de Kruijs, Marc de Kruijs, Tomas de Louw, Dirk Hoekstra, Tim Bloemendaal, Joël van der Graaf, Daan Prins, Niek Oosterlee (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer)

Nieuw: Allesandro Kwant (Voorschoten ’97), Jeffrey van Kempen (UVS), Hidde van den Ende (Noordwijk)

Vertrek: Bart vd Weijden (NNB), Luca Schut (NNB), Julian Autar (Foreholte), Julian vd Kwaak (Alphense Boys), Noah Marti (DEM), Jarno Berkhof (Katwijk), Rik van t Wout (Katwijk), Jason Hagerty (VVC), Rowdy van der Putten (Lisse), Lucas Leverland (IJsselmeervogels), Mark de Vries (Katwijk) en Melvin van Stijn (Teylingen)