Selectie nieuws #18 Boy Tetteroo maakt de overstap van UVS

Boy Tetteroo is een 21 jaar jonge talentvolle speler afkomstig uit Leiden.

Hij komt het best tot zijn recht als aanvallende middenvelder of als buitenspeler.
Boy heeft op jonge leeftijd 4,5 jaar opleiding genoten bij Sparta Rotterdam. Als hij zich zelf mag typeren dan is het dat hij een speler is met veel diepgang en een goed scorend vermogen. Hij ziet zijn komst naar Ter Leede als een volgende stap in zijn jonge voetbal carrière. In het dagelijkse leven doet Boy de opleiding bedrijfsadministratie waarmee hij in een afrondende fase zit. Naast het voetbal is een potje padellen ook een bezigheid in zijn vrije tijd.

Wij wensen Boy heel veel succes en veel plezier bij onze mooie club!

Voorwaarts Ter Leede!

 

Blijft: Stijn van Biezen, Ger Oudshoorn (Fysio/Hersteltrainer), Oscar Minnaard, Benjamin v Aken, Martijn Wooter, Mike van den Steenhoven, Tomas Arroyo, Luc de Kruijs, Marc de Kruijs, Tomas de Louw, Dirk Hoekstra, Tim Bloemendaal, Joël van der Graaf, Daan Prins, Niek Oosterlee (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer)

Nieuw: Boy Tetteroo (UVS), Allesandro Kwant (Voorschoten ’97), Jeffrey van Kempen (UVS), Hidde van den Ende (Noordwijk)

Vertrek: Wesley Goeman (NNB) Bart vd Weijden (UVS), Luca Schut (NNB), Julian Autar (Foreholte), Julian vd Kwaak (Alphense Boys), Noah Marti (DEM), Jarno Berkhof (Katwijk), Rik van t Wout (Katwijk), Jason Hagerty (VVC), Rowdy van der Putten (Lisse), Lucas Leverland (IJsselmeervogels), Mark de Vries (Katwijk) en Melvin van Stijn (Teylingen)