Selectie nieuws #24 Joey v d Berg verlaat helaas de club!

Fysiek heeft het me de afgelopen seizoenen helaas niet erg meegezeten, maar in al die jaren heb ik toch een hoop mooie hoogtepunten en mensen mogen meemaken bij Ter Leede, waar ik met een positief gevoel op terugkijk. Revalideren van een kruisbandblessure is een intens, tijdrovend en soms ook eenzaam proces en voor mij is het na twee maal revalideren vooral tijd om weer het plezier in het spelletje terug te gaan vinden.

Via deze weg zou ik vooral de vrijwilligers willen bedanken die in goede en slechte tijden altijd klaar hebben gestaan voor de vereniging. Van kantinepersoneel tot en met het accommodatie team. Een ieder levert op zijn of haar manier een bijdrage aan de club die onmisbaar is, en soms nog te weinig benadrukt wordt.

Ik wens jullie allen het beste voor het komende seizoen.

Joey