SELECTIENIEUWS!

Na het inzetten van een nieuw jeugd beleid binnen onze gehele club hebben wij voor de selectie de eerste groep jonge talenten weten vast te leggen. De volgende jongens gaan de uitdaging aan om dichter bij het eerste elftal te komen (van links naar rechts): Rik van ’t Wout, Tomas de Louw, Jarno Berkhof, Mats Alkemade, Julian van der Kwaak en Julian Autar.

 

Mark de Vries

Verheugt kunnen wij mededelen dat doelman Mark de Vries er nog een jaartje aan vast plakt. Ondanks zijn lange voetbal loopbaan is zijn ambitie nog niet afgenomen en liggen beide partijen elkaar prima.

 

 

Tomas Arroyo

Met trots melden wij dat ook Tomas Arroyo zijn verblijf bij Ter Leede met minimaal een jaar heeft verlengt. Deze rots in de branding is een jongen van de club geworden tegelijker tijd een leider van onze jonge groep!

 

 

Tim Bloemendaal

Na een klein jaartje wennen aan en bij onze club heeft Tim zijn weg inmiddels gevonden. Tim heeft zijn plek op het middenveld veroverd en voelt zich als een vis in het water. Dat smaakt naar meer en daarom zijn wij blij dat deze Voorhoutse jongen zijn verblijf verlengt.

 

 

Mike van den Steenhoven

Met veel plezier melden wij dat onze “loopgrage middenvelder” Mike van den Steenhoven aan onze club verbonden blijft. Mike heeft op maar ook buiten het veld zijn plekkie gevonden in Sassenheim!

 

 

Noah Marti

Onze jonge spits heeft vorig seizoen kunnen wennen en dit seizoen ontdekt wat zijn kwaliteiten zijn. Daarom zijn wij zeer blij dat hij zijn verblijf op de Roodemolen continueert. Met zijn gestelde doel om belangrijk te zijn voor zijn ploeg laat hij zien en horen dat hij groeit als speler maar ook als persoon!

 

 

Melvin van Stijn

Na bijna een half seizoen te hebben gespeeld heeft Melvin zijn plek (her)veroverd en blijft hij gelukkig nog een seizoen langer.

 

 

Wij wensen iedereen succes en plezier in het resterende en volgende seizoen bij onze club!