Selectiespeler Toon Zwetsloot traint Ter Leede JO9 jeugd

Toon Zwetsloot speler Ter Leede Heren 1 was donderdag te gast bij de training van onze jeugd onder 9. In 2016 gaf Toon als speler van Ter Leede A1 al aan dat ”Sommige jongens gaan doostromen naar het eerste, dat weet ik zeker”. Eén jaar later is hij zelf het talent op het middenveld van het elftal van Henk Wisman. Een pion waar de hoofdcoach niet meer om heen kan.

Ook Toon begon zijn voetbalcarriere bij de Ukken van Jaap Schaap op veld 7 van sportpark de Roodemolen. Hoewel er tijdens zijn jeugdjaren ook belangstelling was van andere clubs, heeft Toon het warme nest nooit verlaten. Zijn grotere broers spelen ook nog in Sassenheim maar dan in het zwart-rode shirt van zondag Tweede klasser RKVV Teylingen. Zij doen dat ook zeker niet onverdienstelijk.

Tijdens de donderdag trainingen van de JO9 teams draait alles om techniek én spelplezier. De nadruk ligt hierbij op bal beheersing. Ter afsluiting is er natuurlijk altijd een uitdagende “Challenge”. Bij beide activiteiten was Toon direct betrokken. Ouders willen hem dan ook hartelijk bedanken voor zijn betrokkenheid bij de Ter Leede jeugd.