Shirt sponsoring jeugd

Beste vrienden van de club,

De afgelopen jaren hebben wij onze jeugd via een kledingplan en met ondersteuning van Autocentrum Beelen als shirtsponsor van mooie tenues voorzien.  Dit zag er altijd fantastisch uit en voor de sponsor was dit een schitterende exposure. In de regio word je naam op het mooie rood-gele tenue door 400 jeugdleden iedere zaterdag uitgedragen.  Een betere reclame voor uw bedrijf is er niet!

Voor het komend seizoen willen wij overgaan tot het aanschaffen van onze nieuwe tenues.  Wij hebben samen met LJ Sport gekozen om overstappen naar het merk ROBEY.  Het voornemen is om met ingang van het komend seizoen over te gaan naar de nieuwe tenues.

De aanschaf van de nieuwe tenues is ook aanleiding geweest om de sponsoring te wijzigen. Voor de komende jaren willen wij de opzet van de sponsoring aanpassen zodat een of meerdere sponsoren zich kunnen aanmelden voor de sponsoring van de pupillen (t/m JO12) en jeugdleden per leeftijdsgroep JO13- JO15 en JO17-JO19. Dit is zowel voor de jongens als meiden teams.

Wij kiezen voor deze aanpak zodat de uitwisselbaarheid van shirts in de verschillende leeftijdscategorieën mogelijk blijft. Hierdoor is shirtsponsoring van een individueel team niet mogelijk.

De sponsor periode is 4 jaar.  Het sponsor bedrag kan in termijnen betaald worden.  In onze aanpak willen wij de mogelijkheid tot sponsoring voor iedereen mogelijk maken. Hierdoor kan afhankelijk van het beschikbaar bedrag uw naam of logo op de borst, mouwen of rug worden geplaatst.

Uw sponsoring stelt Ter Leede in staat om het jeugdbeleid verder te ondersteunen met gekwalificeerde trainers, de tenues, trainingsmateriaal en leuke activiteiten voor de jeugd.

Als u interesse heeft in sponsoring of aanvullende vragen heeft, dan graag contact opnemen met Kees de Lange 06-21488895, Peter Bergman 06-51350465  of Martin Nuninga 06-55870608  of stuur een mail naar info@terleede.nl.

Met een sportieve groet mede namens de jeugdleden,

Bestuur vv Ter Leede