Slotavond vrouwenselectie

Afgelopen donderdag 14 juni heeft de vrouwenselectie op indrukwekkende wijze afscheid genomen van 10 speelsters, waaronder een aantal boegbeelden zoals Jill, Monica, Celine en Bianca. Bianca moet helaas vanwege hardnekkig blessureleed afscheid nemen. Ook werd er afscheid genomen van hoofdtrainster Judith Kuipers. Helaas konden Priscilla Vos en Lisette Zegers deze avond niet aanwezig zijn. Tevens werden deze avond prijzen uitgereikt aan de topscoorder, talent van het jaar en speelster van het jaar. Aanvoersters Kitty Susan en Sarissa van der Meer hadden de avond perfect georganiseerd en praatten de avond aan elkaar.

Voor alle speelsters was er met zorg een spreker uitgezocht die op een leuke en soms ludieke wijze iets over de speelster en haar carrière wist te vertellen.  Dit leidde tot een mooi en soms emotioneel afscheid. Alle afscheidnemers maakten gebruik van dit moment om de vereniging en teamgenoten te bedanken en gaven aan een mooie tijd bij Ter Leede te hebben gehad.


Een speciaal moment was er voor het afscheid van Monica Hoogendam. Vanaf haar vakantieadres had Priscilla de Vos een ludieke speech ingesproken voor Monica. Enkele malen konden de toehoorders hartelijk lachen om voorvallen uit de lange carriere van Monica. 12 jaar onafgebroken een vaste waarde voor Ter Leede Vrouwen 1, en vele jaren de vaste aanvoerster van het team dat vele successen heeft behaald.

Monica gaat haar lange carriere elders afbouwen, we hopen op bepaalde momenten nog wel gebruik te kunnen maken van haar kennis en kunde.

Monica met de prijzen die zij heeft gewonnen.

Nadat de afscheidnemers de cadeaus en bloemen in ontvangst hadden genomen, was het tijd voor de uitreiking van de prijzen. Deze prijzen werden na een mooie speech uitgereikt door hoofdtrainster Judith.

Topscoorder van het seizoen: Romy van Beelen

Talent van het jaar: Justine Jansen

Speelster van het jaar: Sarissa van der Meer

 

Na het slotwoord werd er onder het genot van een drankje nog gezellig nagepraat.

Tot slot een klein dankwoord aan de medewerkers van de kantine en de supportersvereniging, mede dankzij hen kunnen we terugkijken op een geslaagde avond!