Slotdag informatie jeugd

Zaterdag begint om 9 uur het slottoernooi voor de jeugd.   Voor de ukken en Euroleague zal een leuke training en wedstrijdjes worden gespeeld. Op basis van het aantal kinderen zal eenieder worden ingedeeld.   Alle spelers kunnen zich zoals iedere week gebruikelijk vrijblijvend melden.  Steffi en de andere trainers zullen de kinderen opvangen.

Vanaf de JO8 hebben wij een leuk klutstoernooi opgezet waarin de spelers binnen een lichting met elkaar zijn gemixt.  Er wordt gespeeld in 4 toernooivormen met een 5 min pauze tussen de wedstrijden om te wisselen;

  • Start 9 uur Nations League Jo8 en J09                                                :   5×5 op een kwartveld
  • Start 9 uur Europa League JO11 – MO11, MO13                                :   8×8 op een half veld
  • Start 11 uur Conference League JO13-1/2 t/m JO14-2 en MO15    :   7×7 op een half veld
  • Start 11 uur Eredivisie JO15 t/m JO17                                                  :   7×7 op een half veld

Het toernooi bestaat uit een poule vorm en daarna spelen de teams een laatste wedstrijd tegen een tegenstander uit de andere poule waarbij geldt nr 1 tegen nr 1 etc.

De uitslagen van de wedstrijden kunnen via de begeleiders worden gedeeld met de organisatie in de Jaap’s Plaza.

Om alles in goede banen te leiden hebben wij via Tournify (slottoernooi Ter Leede)  de poule indeling en wedstrijdschema gemaakt.   Je kan ook de Tournify app downloaden voor Android of iOS telefoons zodat je realtime alle uitslagen en speelschema kan volgen. Na het downloaden even zoeken op “slotdag Ter Leede”.   Uiteraard willen we graag dat alle ouders en grootouders komen kijken maar mocht dit lukken dan kan toch alles worden gevolgd.

De teamindeling van alle spelers en de huidig bij ons bekende begeleiders staan vermeld in het team in de 4 toernooien.  Mocht er onverhoopt iets niets zijn goed gegaan met de indeling dan laat het ons even weten. We hebben de aanmeldingen en tussentijdse wijzigingen zo goed mogelijk proberen te verwerken.  Voor een paar teams is nog wel een begeleider nodig.

De spelers kunnen verzamelen in de kleedkamers van het team.  De teamnaam staat op de kleedkamer deuren vermeld.  Uiteraard kunt u – zeker voor de jongste jeugd- als ouder even mee de kleedkamer in.  Op het veld zullen wij genoeg hesjes neerleggen zodat het thuisspelende team deze aan kan trekken.  Na afloop van de wedstrijd worden de hesjes terug gelegd in het doel zodat deze weer kunnen gebruikt voor het vervolg.

Als er vragen of opmerkingen zijn dan graag even een bericht sturen naar de jeugdcommissie via JC@terleede.nl.

Tot slot, voor iedereen die nog geen loten heeft gekocht dan is dit nog steeds mogelijk via de volgende link Ter Leede Loterij

Wij hebben er zin in en tot zaterdag!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie Ter Leede