Slotdag, (aanmelden kluts senioren gesloten!) 🗓

Op zaterdag 18 juni is onze slotdag, gaat de jeugd van 9:00 – 13:00 een onderling klutstoernooi spelen.  Dit geldt vanaf de ukken t/m JO17.  De oudste lichtingen van de jeugd zullen gaan aansluiten bij de senioren. Dit betreft de JO18, J019 en MO19.

Onderstaande geldt voor het middagtoernooi:

Voor JO18, JO19 en MO19 en (veel) ouder wordt in de middag van 13:00-16:30 weer een 7:7 toernooi op een half veld georganiseerd. Je dient zelf een team samen te stellen voor deze dag, die óók mag bestaan uit spelers die niet lid zijn van onze mooie club. Nodig daarom gerust je vrienden, familie of ander gezelschap uit voor een gezellig dagje voetbal. Verzin ook een leuke naam die bij je team hoort zodat je weet wanneer en tegen wie je moet spelen. Het leukste is ook als je met je hele team dezelfde kleur shirts draagt. Op die manier hoeven we zo min mogelijk met hesjes te werken.

Je kan je team aanmelden door een mail te sturen naar: ninohoogervorst@terleede.nl. Vermeld hierbij het aantal spelers dat meedoet en wat jullie teamnaam is.

Wij hopen op zo veel mogelijk aanmeldingen! Mocht je nou liever niet meevoetballen maar wel graag willen helpen tijdens het toernooi dan kan je ook mailen naar bovenstaand mailadres.

Uiterste inschrijfdatum: Zondag 12 juni tot 23.59 uur, dus de inschrijving is nu gesloten.