Soccerskills 4Girls: Voetbalschool voor meiden van 11 tot 18 jaar 

Voor meiden die meer uit hun talent willen halen!
Steeds meer meisjes gaan voetballen. En als je dan fanatiek bent, is trainen bij je eigen vereniging niet genoeg. Daarom begint Soccerskills 4Girls binnenkort met een voetbalschool speciaal voor meiden. Voor meisjes bestaan er geen professionele voetbalopleidingen zoals bij de jongens. Ook willen profclubs niet veel geld in het meisjesvoetbal stoppen. Om toch iets voor het vrouwenvoetbal te betekenen gaat 4girls starten  met de meidenvoetbalschool in Sassenheim. Fanatieke meisjes tussen 11 en 18 jaar kunnen hier wekelijks gaan trainen en blijven daarnaast gewoon lid van hun eigen vereniging en team. Meisjesvoetbal is één van de populairste teamsporten in Nederland.

Wij gaan starten met een talentenopleiding voor meiden, die al op hoog niveau voetballen en die ook ambitie hebben om in de KNVB teams te komen of zelfs later bij een profclub willen gaan voetballen. We bieden daarnaast ook een programma aan voor de gevorderde voetballende meiden die reeds de basisvaardigheden beheersen maar meer uit hun talent willen halen.

De trainers van Soccerskills 4Girls zijn naast hun gespecialiseerde techniekopleiding ook in het bezit van de vereiste KNVB diploma’s. Daarom kunnen we naast de technische vaardigheden ook alle andere facetten van het tegenwoordige voetballen aanleren. De trainers staan onder leiding van hoofdtrainer Wim Bouckaert.

Informatie

We zullen gaan starten vanaf vrijdag 17 februari 2017 met wekelijks  trainen op de vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.15 uur op het Sportpark Roodemolen in Sassenheim. Naast trainen hebben we ook het voornemen een oefenwedstrijd te organiseren waarin de 4Girls meiden aan zullen treden tegen een aansprekende tegenstander. De trainingsavonden zijn op vrijdag:

17 en 24 februari 2017

3, 10, 17, 24, en 31 maart 2017

7, 14 en 21 april 2017

De kosten voor 10 trainingen bedragen 140,- per deelnemer. De sponsor draagt zorg voor een trainingssweater en een voetbal. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of aanmelden? Ga dan naar de website van  http://www.soccerskills.nl of neem contact op met Wim Bouckaert via info@soccerskills.nl of 06-47362419.