Speelster van het jaar bij de Vrouwen

 

Afgelopen vrijdag heeft de vrouwenselectie bij haar sponsor Grand café Graaf-Jan met een geslaagde BBQ avond afscheid genomen van diverse speelsters en stafleden. Tevens werden op deze avond de diverse bokalen uitgereikt aan het talent, topscorer en speelster van het jaar.

De reden om dit op een andere avond te organiseren en dus niet tezamen met de herenselectie op 1 juni jl, lag simpelweg aan het feit dat de meeste “hoofdpersonen” er op 1 juni niet bij konden zijn.

Desalniettemin kunnen we spreken van een goedgeorganiseerde avond en fantastisch buffet, waarvoor dank aan Grand café Graaf-Jan en andere sponsor Zetprint B.V. uit Naarden, lees Nico Bloemendaal.

Deze beide vrouwensponsoren en derde sponsor van Velzen accountants & adviseurs uit Warmond werden in het zonnetje gezet met een prachtige ingelijste kampioensfoto en een mooi boeket.

De avond werd grotendeels aan elkaar gepraat door Bianca Suzan en het maken van foto’s lag in handen van Nikki Douglas (waarvoor dank).

Aan iedere afscheid nemer was met zorg een spreker uitgezocht en gekoppeld en deze wist vaak op ludieke wijze de gevoelige snaar bij de afscheid nemer te raken en heeft hier en daar tot een traantje geleid.

Nadat de afscheid nemers mooie cadeaus en bloemen in ontvangst hadden genomen was het tijd voor de grote ontknoping nl. de uitreiking van de bokalen.

Ook hier was de nodige zorg en aandacht aan besteed en na prachtige speeches van hoofdtrainer Judith en haar assistent trainer Linda werden de bokalen in onderstaande volgorde uitgereikt aan:

Topscoorder van het seizoen 2016-2017:

van Velzen accountants & adviseurs bokaal gewonnen door Kim Zethof.

Talent van het seizoen 2016-2017:

Zetprint B.V. Naarden bokaal gewonnen door Malu Postel.

Speelster van het seizoen 2016-2017:

Grand café Graaf-Jan bokaal gewonnen door Marleen Joore.

Marleen sloot de uitreiking met een mooie en emotionele speech af (in het bijzijn van haar uit Brabant overgekomen ouders, tante en oom), waarna de avond onder de nodige biertjes nog gezellig tot in de late uurtjes doorging.

VOORWAARTS TER LEEDE !!!

Namens Supportersvereniging Rood Geel en de Vrouwencommissie:

Marion van der Ploeg