Sponsorloop vrijdag 9 februari 2018

Op vrijdag 9 februari wordt er door vv Ter Leede een sponsorloop georganiseerd voor de spelers van de JO9, MO9, JO11 en MO11. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar KiKa (Kinderen Kankervrij) en wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw trainingsmateriaal voor de Ter Leede jeugd.

De deelnemers worden vrijdag 9 februari om 18:00 uur verwacht in de kantine bij Ter Leede. Om 18:15 uur starten we met een welkomstwoord in de kantine. Daarna gaan we gezamenlijk starten met hardlopen. De loop zal 20 minuten duren. Er wordt een parcours uitgezet rondom het terrein van Ter Leede, het is leuk als de kinderen hier aangemoedigd worden. Om 19:00 uur is de prijsuitreiking.

Er zijn mooie prijzen voor de spelers die het meeste geld opgehaald hebben, daarnaast zijn er ook teamprijzen te winnen. Zo maakt iedereen kans op een prijs. De (gesponsorde) prijzen die te winnen zijn:

 

Algemene prijzen (wie heeft er individueel het meeste geld opgehaald?)
Nummer 1:
pupil van de week bij de thuiswedstrijd Ter Leede 1 – Rijsoord 1 op 24 februari 2018
Nummer 2: cadeaubon L.J. Sport
Nummer 3: cadeaubon L.J. Sport

De teamprijzen (te winnen door de teams die het meeste geld hebben opgehaald)
Teamprijs JO11/MO11: ballenjongens bij de thuiswedstrijd van Ter Leede 1 – Rijsoord 1 op 24 februari 2018
Teamprijs JO9/MO9: 1 uur met het hele team springen bij Jumping Noordwijk

De sponsors voor deze loop zijn: Albert Heijn Sassenheim, Bar Restaurant Chique en Simpel, Jumping Noordwijk en L.J. Sport.

 

Wilt u een bijdrage leveren aan deze sponsorloop? Neemt u dan contact op met Nino Hoogervorst: ninohoogervorst@terleede.nl.