Staf Ter Leede vrouwen volgend seizoen

De afgelopen weken heeft de technische commissie van de vrouwen gesprekken gevoerd met alle stafleden.

Wij zijn verheugd dat een groot gedeelte van de huidige staf ook volgend seizoen aan de Ter Leede vrouwen verbonden zal blijven.

Hoofdtrainer William Vincent en trainer van Vrouwen 2 Arjan Timmers zullen deze functies blijven uitvoeren. Dit was ook de uitdrukkelijke wens van de spelersgroep. Ook de assistent trainers Kim de Bruin en Jens Rekers blijven trouw aan de Ter Leede Vrouwen in deze rol.

Ook de functies van teammanagers worden ingevuld door de huidige mensen Chris van der Berg (Vrouwen 1), Anita Perlot en Daimy Huttinga (Vrouwen 2). Tot slot blijft Rob Zegers ook volgend seizoen actief als assistent scheidsrechter bij Vrouwen 1.

Ook nemen wij afscheid van een aantal personen. Lars Meijer onze keepers trainer gaat volgend wat dichter bij huis aan de slag en Jay Vincent gaat voorlopig een jaartje afstand nemen van het voetbal.

Verder hebben onze fysiotherapeuten Debby van Abswoude en Jennifer Bisschop aangegeven volgend seizoen niet meer actief zullen zijn bij de Ter Leede Vrouwen.

Wij danken Lars, Jay, Debbie en Jennifer voor hun inzet en bijdrage de afgelopen jaren. Wij zullen zeker nog terugkomen op hun afscheid.

Dit betekent dat wij binnen de vrouwenselectie nog een aantal vacatures moeten gaan vervullen, keeperstrainer (onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium), medische staf en een assistent scheidsrechter voor Vrouwen 2. Op zeer korte termijn volgt informatie over de opvolging van Lars

Wij gaan hiermee de komende weken aan de slag.

Namens het Vrouwen bestuur

Tags: