Staf vrouwenselectie stelt zich voor

Behalve een vernieuwde vrouwenselectie is ook de staf rondom de vrouwenselectie nieuw. Zij stellen zich graag aan u voor:

Hassan Azoum
Hassan Azoum, 49 jaar en afkomstig uit Nieuw Vennep. Vorig seizoen met veel enthousiasme trainer van TL VR2 en daarvoor meer dan 15 jaar werkzaam in het mannenvoetbal bij o.a. AMVJ, RKAVIC, HCSC, V.V. Noordwijk, V.V. Zwanenburg, V.V. Nieuw Vennep. Vanaf dit seizoen begonnen als hoofdtrainer bij Ter Leede Vrouwen en heb voor ogen om, in het veranderende landschap van het vrouwenvoetbal, samen met staf en bestuur de voorwaarden te creëren om te bouwen aan de nieuwe toekomst van Ter Leede vrouwenvoetbal en het merk Ter Leede hoog houden. De uitgangspunten voor deze doelstelling is een hecht collectief en binding tussen alle betrokkenen: speelsters, staf, bestuur en andere afdelingen binnen Ter Leede: 1 team = 1 verantwoordelijkheid = 1 taak.

Arry Willemsen
Arry Willemsen, 56 jaar en afkomstig uit Capelle aan den IJssel. Vorig jaar nog werkzaam als talententrainer bij de TOP  Sportsworld Academy en dit jaar de overstap gemaakt naar trainer van Ter Leede VR2 .  Mijn doel is om, samen met de andere leden van de technische staf een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de speelsters bij Ter Leede.  Mijn verwachting is dat de speelsters beter worden en daarmee het hoogst haalbare zullen bereiken. Door de komst van een aantal jonge speelsters is het voor mij een mooie uitdaging om daar een team van te maken die een goed seizoen doormaken in hoofdklasse.

Lars Meijer
Mijn naam is Lars Meijer, 24 jaar en de nieuwe assistent trainer/keepers trainer voor de vrouwen selectie. Ik ben woonachtig in Den Haag en ik keep zelf al sinds mijn 8e levensjaar.Ik verwacht een uitdaging bij Ter Leede om de vrouwen op dit top niveau, beter te maken. Maar met mijn passie en overtuiging moet dat vast goed komen.Zelf keep ik nog op zondag bij Velo 4. Dit is een vriendenteam en we spelen ook in de “kelderklasse”. Maar gezelligheid staat hier op #1 dus verliezen is een bijna wekelijkse activiteit. Mocht je wat meer willen weten, schroom niet om wat te vragen. Ik ben een open boek. Tot op de club!

Mandy van Dijk
Hallo iedereen, ik ben Mandy van Dijk en de meeste van jullie zullen mij al kennen/herkennen. Ik loop hier tenslotte al weer wat jaartjes rond. In mijn 16 jaren als speelster ben ik actief geweest bij SVH, ADO Den Haag vrouwen en natuurlijk TerLeede. Helaas door diverse knieblessures ben ik genoodzaakt de kicks  aan de wilgen te hangen. Gelukkig kan ik via mijn functie als teammanager van dames 1 en assistent trainer toch nog wat betekenen voor deze mooie club. Ik heb er zin in!

Anita Perlot
Anita Perlot, 21 jaar en al 17 jaar actief in het voetbal als keepster, ben begonnen bij KFC’71 en daarna verdergegaan bij SEP. In 2016 ben ik de uitdaging aangegaan bij Ter Leede waar ik vaste keepster van het tweede werd tot ik in het seizoen 2017/2018 geblesseerd raakte. Om weer fit te worden en op niveau te komen heb ik besloten weer terug te keren bij SEP, maar aangezien ik het zo naar mijn zin had (en nog steeds heb)bij TL heb ik besloten om als teammanager aan de slag te gaan bij VR2. Mijn verwachtingen voor dit seizoen zijn dat VR2 een pittige uitdaging gaat krijgen in de Hoofdklasse maar dat we wel direct handhaven, wat betreft VR1 denk ik dat ze hoge ogen gaan gooien in de Topklasse! Eendracht maakt machtig!

Daniëlle van Rooijen
Ik ben Daniëlle van Rooijen, 25 jaar en woon in het mooie Sassenheim. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden en ben nu onder andere werkzaam bij Fysio Bollenstreek. Eerst begonnen bij Ter Leede heren 2 als verzorgster en sinds vorig seizoen fysiotherapeut bij de Vrouwen selectie van Ter Leede. Door blessures kan ik helaas zelf niet meer voetballen, maar de liefde voor voetbal is zo groot dat ik er dus nog dagelijks met liefde mee bezig ben. De groep van dit seizoen is een leuke, gemixte groep, die ook lekker kunnen en willen voetballen op een hoog niveau. Ik heb veel zin om de meiden fit te maken en te houden dit seizoen!

Wij kijken uit naar een mooi en sportief seizoen!