Steef Roodakkkers complimenteert zijn Ter Leede “We kunnen het wel”

Weinig zelfvertrouwen

Het duel tussen VVSB en Ter Leede kon worden bestempeld als een kelderkraker. VVSB was voor aanvang van de wedstrijd de nummer veertien, Ter Leede de nummer dertien. Beide ploegen hebben het lastig in de derde divisie en blaken niet echt van het zelfvertrouwen.

In het kader van punten pakken deed Ter Leede goede zaken. De Sassenheimers wonnen in 2020 nog geen enkel duel, kregen tegen ODIN ’59 begin dit jaar zelfs acht goals tegen, maar begonnen zaterdagavond sterk aan het treffen met VVSB.

Vroege goal

Al na twee minuten spelen mochten de fans van Ter Leede juichen. Robbert Steemers volleerde de 0-1 prachtig tegen de touwen. Joey van den Berg zorgde met twee doelpunten voor een riante 0-3 voorsprong bij rust.

Er leek weinig aan de hand voor Ter Leede, maar toch werd het in de laatste tien minuten nog spannend. Na de aansluitingstreffer van Felitciano Zschusschen maakte Sohaib Echahbouni er 1-4 van. Gelopen koers, zou je denken. Maar Loyd van der Wilden en Zschusschen brachten VVSB in enkele luttele minuten heel dichtbij een punt. Echter bleef het bij 3-4.

Desastreuze eerste helft nekt VVSB tegen Ter Leede: ‘Zorgen nemen toe’ – OMROEP WEST SPORT: Ter Leede was zaterdagavond in een amuserend duel met 3-4 te sterk voor regiogenoot VVSB. In de eerste helft liet VVSB het toe dat Ter Leede drie keer kon scoren. ‘De zorgen nemen wel toe’, zei trainer Richard Plug na afloop.