Stemming Rabobank Clubkas Campagne

Enige tijd geleden hebben wij een oproep geplaatst voor Rabobank rekeninghouders om tevens lid te worden van deze bank.
Eén van de voordelen van dit lidmaatschap is dat leden in september middels een stemming mee mogen bepalen op welke wijze de Rabobank een fors bedrag onder de deelnemende verenigingen in de Bollenstreek gaat verdelen.
In de wandelgangen hebben wij begrepen dat er behoorlijk wat mensen gehoor hebben gegeven aan onze oproep om je als lid te laten registreren.
Een dezer dagen ontvangen alle nieuwe leden, maar natuurlijk ook degenen die al lid waren, van de Rabobank informatie over de stemming in hun brievenbus.
Ieder lid mag op 3 verenigingen stemmen en natuurlijk hopen wij dat je één van de drie stemmen uitbrengt op Ter Leede.

Waarom is dit zo belangrijk voor ons?
De KNVB heeft begin van het vorige en ook in het net gestarte seizoen nogal wat wijzigingen doorgevoerd binnen het pupillenvoetbal.
Zo zijn de bestaande 3 groeperingen (F, E en D) gesplitst in maar liefst 6 nieuwe groeperingen, onder andere met onderling afwijkende doel- en veldafmetingen. Verder hebben we naast doeltjes, ook nog flink wat extra ballen en ander spel- en trainingsmateriaal moeten aanschaffen.
Al met al een  hap van een paar duizend Euro uit onze begroting en we hebben deze extra kosten dan ook bij  de Rabobank aangemeld als ons project voor de Clubkas Campagne.

Wij hopen dan ook dat er massaal op ons gestemd gaat worden.
Iedereen mag op het Ter Leede project stemmen, of je nu wel of geen lid bent van onze vereniging.  Dit geldt uiteraard ook voor opa’s en oma’s, broers en zusters, verdere familie, buren, iedereen mag meedoen, mits ze maar lid zijn van de Rabobank.
Wij hopen op uw aller stem en rekenen op een mooie opbrengst zodat we het ontstane financiële gat een beetje kunnen dichten.

Alvast bedankt!