Steun Ter Leede en koop een Superlot

Beste leden, supporters, sponsors,

Zaterdag 18 september is de Grote Clubactie van start gegaan. Ter Leede doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is een uitgebreide geluidsinstallatie en ter ondersteuning om leuke activiteiten te organiseren.

Koop samen met je team een Superlot

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen. Gaan wij met onze nieuwe geluidsinstallatie dankzij jouw hulp een feestje bouwen?

Voordelen voor jou

  • Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf of samen met je team 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
  • Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
  • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door op onderstaande link te drukken of naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan. Je kunt ook contact opnemen met ondergetekende voor meer informatie.

https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/ter-leede/220192

 Wil je een los lot kopen kan dat natuurlijk ook. Klik dan op onderstaande link

https://lot.clubactie.nl/lot/ter-leede/220192

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
Ter Leede
Bianca van Harskamp
Clubcoördinator Grote Clubactie
biancavanharskamp@terleede.nl