Steven Wajer blijft zijn Ter Leede trouw!

Ook Steven blijft zijn Ter Leede trouw. Deze ambitieuze jonge speler gaat ervoor om zijn vaste plek op het middenveld veilig te stellen. Wij zijn er zeer blij mee dat hij de uitdaging aan gaat, om in ons jonge elftal een belangrijke stempel te drukken met zijn passes en diepgang.

Wij hopen net als Steven op een mooi en gewoon seizoen om zodoende in de juiste flow te komen en zijn niveau te halen wat we van hem gewend zijn.

Wij wensen hem veel succes en plezier toe in het behalen van zijn doelstellingen.

 

 

 

 

Blijven:
Steef Roodakkers (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder, Joey van den Berg, Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw, Lars Sanberg, Sami Mouchih, Zakaria Zirar, Yassin Kaabouni, Mats Alkemade en Steven Wajer.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk), Melvin van Stijn (SJC) en Julian Autar (Quick Boys)

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni (n.n.b.) en Clé Vos de Mooij (n.n.b.).