Talent Sadeyah Rosa versterkt Vrouwenselectie Ter Leede

De technische commissie van de Vrouwenselectie van Ter Leede is enorm blij te kunnen melden dat Sadeyah Rosa de stap van ADO Den Haag naar Ter Leede gaat maken en sportpark de Roodemolen verkiest als volgend station in haar voetbalontwikkeling. Sadeyah is een 17 jarige spits die de Haagse Bluf met zich meebrengt, wij hebben haar bovendien leren kennen als zeer een gedreven en leergierige speelster.

Sadeyah, welkom in het Rood-Geel. Wij wensen je heel veel plezier, succes en ontwikkeling toe het komende seizoen!

Uiteraard stelt ook Sadeyah zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Sadeyah Rosa en ben onlangs 17 jaar geworden. Ik zit op dit moment in mijn examenjaar van de opleiding Economie en Ondernemen aan het Heldring college in Den Haag. Inmiddels heb ik goed nieuws mogen ontvangen dat ik ben aangenomen op het Albeda in Rotterdam waar ik na de zomervakantie start aan de nieuwe opleiding MBO Social Work. In mijn dagelijks leven zit ik op school en hou ik mezelf voornamelijk bezig met voetballen, 4x per week trainen en in het weekend lekker een wedstrijd. Ik kijk hier iedere week weer naar uit. Als ik mezelf zou moeten beschrijven dan kan ik met zekerheid zeggen dat ik een zeer leergierige, gemotiveerde, gedreven en technisch sterke voetbalster ben, daarnaast ben ik sociaal en ben ik een sterke teamplayer. Op het veld ben ik een echte aanvaller en verbinder!

De voetbaltechniek is één van mijn sterkste eigenschappen. Ik heb goed zicht op het veld waardoor ik erg goed ben in open lijnen lopen en het aansturen van mijn medespelers.

Ik ben rond mijn 10de gestart met voetballen! Ik ben begonnen bij een leuk meidenteam van KRSV Vredenburch in Rijswijk na twee seizoenen ben ik overgestapt naar Velo in Wateringen, dit is gekomen omdat het meidenteam uit elkaar viel doordat er veel meiden gingen stoppen. Bij Velo ben ik ook gestart in een meidenteam maar al snel maakte ik de overgestapt naar een jongensteam. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar DHC JO17 1 en JO17 2 (Hoofdklasse & 1ste klasse) hier ben ik gespot en heb ik de kans gekregen om aan te sluiten bij MO16 van ADO Den Haag en het tweede seizoen ben ik door gestroomd naar de MO17.

Gezien mijn leeftijd kon ik niet meer in mijn huidige team bij ADO MO17 blijven en was er ook geen plek gezien mijn positie binnen het Belofte team van ADO Den Haag. Ik heb vervolgens goed advies gekregen van mijn huidige trainer bij ADO Den Haag; Marten Glotzbach om eens in gesprek te gaan met Ter Leede dit was liefde op het eerste gezicht!!!!

Ik ben zeer warm ontvangen zowel door de meiden als de trainer en dit heeft mij goed gedaan hierdoor heb ik heel veel zin in het nieuwe seizoen om lekker te ontwikkelen en te voetballen!