Talentenstage Feyenoord krijgt een vervolg voor Thomas en Alex!

Eerst wat feitjes:

Thomas Pitti en Alex Wagenaar.
Locatie: Feyenoord Academy, Varkenoord.

1e uitnodiging:

talentenjacht feyenoord

9 jongens totaal van verschillende clubs gescout (9 jaar en 10 jaar. Alex en Thomas zijn 9 jaar).
Getraind op 28 OCT en 4 NOV
Een onderlinge wedstrijd op 11 NOV in tenue.

2e uitnodiging voor vervolgstage gisteren ontvangen:
Training met het Feyenoord E1 team op 30 NOV en 7 DEC, gevolgd door een vriendschappelijke wedstrijd in Feyenoord E1 na de kerstdagen ergens. Daarna zal er een evaluatie plaats vinden.

Hier het stukje van Alex:

alexfeyenoord

We hebben 2 keer getraind en 1 wedstrijd gespeeld. Ik was wel een beetje nerveus toen ik er naar toe ging. Toen ik er was was het eigenlijk heel leuk. In de trainingen heb ik veel geleerd. Ze hadden poppen waar ik omheen moest rennen en er was veel tempo. De trainers waren heel aardig. Mijn trainer was Marsjano of zo ik weet niet hoe je het schrijft. Hij was prof. Dirk Kuit was er ook. En ik mocht op de foto met Asjabar die is spits bij Feyenoord en dat ben ik ook.

Tijdens de wedstrijd heb ik mijn allermooiste goal gescored een omhaal ­čśâ. Papa heeft een email gehad en ik mag weer komen trainen! Met Feyenoord E1 en ook een wedstrijd. En ik ga weer heel hard mijn best doen!!!!!!!!

Alex

Dit is het stukje van Thomas:

thomasfeyenoord

Toen ik de eerste keer kwam bij Feyenoord zag ik mijn vriendje Alex en gingen we samen naar de kleedkamers. Het was toen heel druk omdat s avonds de bekerwedstrijd Feyenoord – Ajax was! De trainingen waren heel leuk en ik heb veel geleerd. We deden 1 tegen 1 en moesten heel hard om poppen rennen en dan schieten! Trainers Marchanno en Remco waren erg aardig.

Voor de wedstrijd mochten we op de foto met 2 spelers van Feyenoord! Bij de wedstrijd was ik een beetje zenuwachtig. Ik speelde in FEY uittenue met nr 9 als linksbuiten. Ook heb ik nieuwe vriendjes gemaakt! Na elke training at ik een lekkere Feyenoord koek.

Toen mijn moeder vertelde dat ik door was, deed ik een vreugdedansje!! Ik ga weer heel erg mijn best doen!

Doei Thomas

 

Succes mannen! We zijn trots op jullie!!