Teampagina’s en wedstrijdverslagen

Beste trainers/ begeleiders, ouders en natuurlijk spelers, Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, heeft Ter Leede een mooie website. Een knap stukje werk waar menig uurtje in gezeten heeft! Op onze website zijn, onder andere, teampagina’s te vinden. Op de teampagina’s is een teamfoto terug te vinden, informatie over spelers en coaches, behaalde resultaten, wedstrijdprogramma’s en standen. Ook komen jullie verslagen hier te staan. En daar gaat nou net deze aankondiging over. Het zou zo jammer zijn als deze mogelijkheid niet benut wordt. We snappen dat het schrijven van een verslag niet vanzelf gaat. Echter, het hoeft niet moeilijk te zijn. En veel werk is het zeker niet. Je kan het wat ons betreft gewoon vanaf je telefoon mailen. Foto’s ook. Hoe je het stuurt maakt ons niet uit. Gewoon je tekst in een email is prima. Wij zorgen dan dat het er snel opstaat. Op deze manier kunnen de corona thuisblijvers toch meeleven met het team.

Verslagen
Om het een ieder zo makkelijk mogelijk te maken, hier alvast een paar voorzetjes (kop hem dus in zou ik zeggen):

  • Een kort stukje tekst

“Vandaag hebben we gewonnen met 3-1. Goals van verdediger Gerard en spits Guido. Verder een mooie redding van keeper Danny’”

  • Een nog korter stukje tekst(twitter!)

“Gewonnen met 3-1.Uitblinkers Gerard, Guido en Danny!”

  • Een kort stukje tekst met een foto (Gewoon met je telefoon genomen werkt prima):‘Verloren met 3-1. Maar wat hebben ze hard gevochten!
  • Een kort verslaggeschreven door een pupil zelf (Hoe jonger hoe leuker):”en toen scoorde zeien toenschoot Gerardhad met zijn linkervoetde bal hard en 3-1.En toen waren we kampioenwant Danny kiepte supergoed en de trainers had toen patat voor ons”.
  • Of een foto van een tekening van een pupil:

  • Youtube- videos

Het is aan jullie!

 

Ik heb een verslag gemaakt. Wat nu?

Simpel. Mail het verslag naar  wedstrijdverslagen@terleede.nl  Je mag het ook als bijlage sturen. Doe wat je het makkelijkst vindt. Wij zorgen dan dat het er snel opstaat.

Voorwaarts Ter Leede!