Techniekschool Play2Improve bij Ter Leede

Vanaf zondag 15 maart start Voetbalacademie Play2Improve een nieuwe reeks lessen ‘functionele techniektrainingen’ voor O8 t/m O13 spelers/speelsters. Na het succes van de afgelopen jaren staan onze trainers weer te popelen om aan de slag te gaan. De trainingen worden gegeven op het sportpark van Ter Leede en Teylingen. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.

Waarom techniektraining bij Voetbalacademie Play2Improve?
Voetbalacademie Play2Improve wil zich als voetbalschool onderscheiden en staat ten alle tijden voor kwaliteit. Trainers van Voetbalacademie Play2Improve hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van specifieke techniektraining bij diverse verenigingen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een concept waarbij Voetbalacademie Play2Improve ervan overtuigd is spelers beter te maken in voetbal.

De Methode:
In totaal geeft u uw kind op voor 10 trainingen. Voor elke O8 t/m O13 speler/speelster zijn er verschillende trainingen opgesteld, afhankelijk van het niveau/leeftijd. De trainingen worden gegeven op zondagmorgen en zijn verdeeld over een 2-tal modules met voor elke module een ander thema.

De opbouw van elke training is eveneens gestructureerd en kent een logische opbouw. Van een oriënterende fase, via een oefen/leerfase naar de toepassingsfase. Elke training wordt afgesloten met een partijspel waar het onderwerp van de training van die ochtend centraal staat.

Een speler gaat zich ontwikkelen en de wijze waarop hij/zij zich straks gaat onderscheiden is in grote mate bepalend voor zijn of haar toekomst. Zodat de speler zich straks op elke positie in het veld, met een tegenstander die van alle kanten op hem/haar afkomt, zich goed raad weet met de situatie. De speler weet op elke positie in het veld zich goed raad met verschillende weerstanden; denk aan de druk van de tegenstander, een hoge of lage bal verwerken.

Bijdrage:
De bijdrage van de spelers bedraagt € 150,- voor 10 trainingen.
Spelers die al in het bezit zijn van het Play2Improve kledingpakket (eerdere cursus) ontvangen geen kleding maar krijgen 10% korting op het inschrijfgeld.

Kleding:
Spelers krijgen een kledingpakket van Voetbalacademie Play2Improve. In deze kleding, bestaande uit een shirt, korte broek en sokken, zal altijd getraind worden.

Inschrijven:
https://voetbal.play2improve.nl/inschrijven-techniekschool/

Trainingsdag en tijden:
Op zondagochtend trainen we van 09:45 uur tot 11:00 uur bij VV Ter Leede/RKVV Teylingen. De eerste training van het 2
e blok is op zondag 15 maart 2020.

2e blok
– 15, 22 en 29 maart
– 5 en 19 april
– 10, 17 en 24
– 7, 14, 21 juni (ev inhaaltraining)